Friday, 6 August 2010

gossip gurls

woohoo...rindu rasanya nak update episod what's cookin kan? bukan tak masak tapi lepas masak or baking je terus ingat nak makan then dah leka dengan mya...hehe...

even semalam ada bake Marble Cake untuk Yanti dan Didi, tu pun lupa nak amik gamba hehe...actually dah janji nak lepak-lepak dinner...after maghrib yanti dtg amik me and mya...ssaje je suka-suka buat la kek untuk diorang kan...i memang tak boleh kalau 2-3 hari tu tak membaking ye (kadang-kadang terasa diri agak psiko hanya org ketagih baking je yg faham kut! haha)


kitorang lepak papparich bangi je...
dokek yo..so that kalau mya meragam senang nak shoot balik...hehe..yes kawan-kawan, mya selaku senior bagi generasi geng junior dah koin gossip gurls session bersama geng! hehe...takpe mya nest session join mama and ahli geng buat raya cookies k? mintak-mintak plan tu menjadi kan dids? =P

layan yanti layan...keluarkan la segala mak nenek harta dlm beg ko tu..sunglass la..perfume la...haha...

kesimpulannya, saya sangat suka bawak mya lepak..sebabnya? dia sangat suka dengan acik atie nye itu...makanya mama boleh makan dengan tenang..wakakaka... *gelak jahat sambil wink2 keluar ekor ;P si yanti pun rajin melayan...amik gamba la...main perfume la...suap cincau la...haha nasib ko la yanti anak aku ni memang kalau dah kenan kat sorang tu alamatnya memang nak kepit dengan org tu je la kan....bagus bagus lain kali amik kitorang lagi bawak leoak eh...haha...

smileee...! uwaa...asal muka mya nampak longot nih? mesti sbb lemak pipi mama dah overshadow ni..tu yg flash tu konfius tuh...huhu...

p/s: gambar adalah 'ehsan' dari fb cik yanti ye..haha punya la malas nk snap padahal ada je camera dlm beg tu...(sebenarnya malu nak kuarkan org lain dok klik kat fon i je yg primitif heret digi cam sana sinun sob sob)

12 comments:

swit@kon said...

hahahaha. me loves mya da diva!!!
*muahssss*

sian auntie didi. sila berusaha!
banyak lagi tu gmbr, hahaha. semoga projek biskut menjadi!

amiiin....
see you in a week ;)

suhana azlin said...

tu la kan...haha..

yg pasti aku kena gak try buat sket2 on weekdays...tak boleh buat last minute nnt kang kamal balik nak tutup kedai dah, nak shopping raya pulak hehe...

didi said...

ooohhh
puji yantie hebat sana sini
amik gambar la, keluar perfume la, sunglasses la

cheeettt
mya baru nak layan keychain aku, minah kepochi yantie tu bawak keluar segala mak nenek key chain dia.

huh!!!!

anyway, tadi baru lepas spend RM120 barang2 buat biskut raya dgn yantie. perkakas sudah dihantar kat rumah aku.

ayuh!!!!
mama carrie, sarang semut, choc chip cookies, makmur, lemon butter cookies, peppermint meringues.

woi, banyaknya!!!!!!

swit@kon said...

aku memang sengaja sabotaj didi. hahahaha. biar mya sayang aku je. :P


ye la. nanti masa buat cookies, kau layan la mya. aku nak layan cookies aku. hahahaha.

Lin!!!! semangat ni nak buat biskut. Semalam projek membeli belah (semasa SEMUA orang pun g Alamanda) adalah berjaya. Memang la pergi yummies tu berlaga punggung.

Didi - satu lagi biskut. Mazola!

didi said...

oh, yes. Mazola too.

aisey, penin2.
tapi semangat!!!!!
woootttttt!!!!

shazlinda said...

lin...sementar ni pe kate ko wat je biz biskut raya...hehehe..wei..ble ko nk balik eberdeen ni?

ummphs.. said...

aku suka gmbar mya pkai sunglasses tu. diva sungguh!! :)

suhana azlin said...

muahaha..kawan2 ku yg semangat nk buat biskut...jumaat mlm ni kita on ok? aku bwk 2 oven tp dah season sket la,lantak la kan janji boleh baking hehe...

suhana azlin said...

linda: biz? weh malas la...dgn mya pun dah sibuk menguli jugak hehe...kitorg balk aberdeen 3 minggu after raya...sob sob..kembali la melanguk kat rumah 2 org je dgn mya kan... T_T

takpe, kita raya duluu!! yeay!!

Mursapap said...

Hei!!!!!!!!!!! Mentang-mentang menetap di tanah air. Tidak meng update blog lagi!!!

Dasar melupain blog ini saje. Kok enggak mau hapdate.

Hppmmmpphhh..

shazlinda said...

lin tgh bz pulun kuih raya b4 balik eberdeen..tu yg lama x update blog tu....hehehe...alang2 balik lmbt lg pe kate wat open house raya

suhana azlin said...

gagagaga..!!

entah la kenapa skang ni liat betul nak hapdet...agak lupa diri kan? hehe takpe2 hari ni dah update dah =P