Wednesday, 22 September 2010

goodbye my love(s)

~silent mode~

haha tetibe...sebab sekarang adalah tgh takde mood okkkk...sebab dah nak balik ke tempat perantauan mencari rezeki...sebab lepas ni tinggal 2 hari je nak melantak gulai masak lomak sodap pekat likat bersari ma...sebab lepas ni takde la lagi peluang nak melantak KFC, melayan roti canai craving di tengah malam, sesuka hati tetibe teringin sushi or Johnny's...oh..sungguh tak best sekali dah nak balik ni sob..sob... T_T

tayar pesawat bergolek adalah pukul 3 petang, Sabtu 25 hb ni...doakan kami selamat sampai ok uols...raya tahun depan kita jumpa lagi insya Allah....tapikan, apart from kena berpisah dengan kawan-kawan dan keluarga tersayang, paling sedih adalah lepas ni kena tutup dapur baking mengeksperimen resepi pastries dan cakes dan biskut....oh, bercakap pasal biskut nanti akan di update entry khas biskut raya 2010 mama Mya..hehe...sedih tau lepas ni dah tak boleh nak masak kek lagi...sape pulak nak habiskan nanti kalau buat pon...uhuk.

ok la ye....sekarang tengah tak sedap badan, sakit tekak dan tak ada suara (as i said to cik yantie; malaysia is super damn hot baby! haha geli ketiak dia dengar..nyampah! =P) hasil dari non-stop travelling in hot weather for 2 weeks...hoho...letih dan mencabar datang dari nak melayan lil Mya dalam kereta...

till then, next entry will be coming from Aberdeen...selamat menjalankan tugas semuaa....berusaha lah mengembalikan semangat anda dari belenggu mood raya! kehkehkeh..

XOXO

4 comments:

swit@kon said...

tetibe aku dah rasa sedih dan nak nangis. me bestie and me lil dvain the making nak balik kampung dah.

huhuhu sedih laaaaaaaaaaa

T_____T

itupun kau tanak bagi aku hantar kan??!!!

shazlinda said...

lin.....x sedap bdn tu ntah2 coz reason lain...bek g jpa doc....anyway....byebye...x sempeat ketemui diri mu.....

Mursapap said...

Bye Mya. Hope to see entries from Aberdeen from your mommy.

suhana azlin said...

ahkon: huhu...sedih kan beb? wpun dpt spent almost 3 bulan bercuti pon x puas lagik T_T

linda: manyak la hang...ke situ pulak =P

pnut: bye bye auntie pnut!