Saturday, 4 September 2010

tick tock tick tock

oh, sekarang saya sedang berada dalam keterujaan yang amat sangat menghitung waktu...

excited wooo....in less than 24 hours, mya akan dapat berjumpa papanya, mama mya akan dapat berjumpa mi amornya!! WAH MARI KITA MENARI BREAK DANCE DAN BUAT STEP SOMERSAULT SKET! WOOT WOOT! hehe...finally, the day has come...punyalah hari-hari sebelum tidur tengok calendar untuk check esok berapa hari bulan, raya hari apa and kira berapa hari sebelum raya yang kitorang ada untuk curi-curi dating and shopping for raya...akhirnya....hehe....ghiang bona raso hati eh...

new dress for raya, new make up set, tuntutan belated birthday present, nak facial sebelum raya or what so ever are not that important anymore, i just wanna be with my loving husband (and to be able kiss his hands seeking his forgiveness for spending too much hehe is priceless u know), my diva jr and our happy families for this coming 1 Syawal...and oh, to be able whipping my ass off baking homemade centerpiece cakes for raya...(haha...final round, balik sana nanti haruslah kembali kepada mode drooling-over-scrumptious-and-exciting-recipe sahaja)

bestnyerr...bestnyerr.....tak sabar sangat rasanya....and right after tayar kapal selamat touch down di bumi Malaysia, we will be going to Bagan Lalang to satisfy his seafood cravings (and moi =P)

till then, happy eid every body....maaf kalau ada terusik atau terlebih gurau dalam blog tak seberapa ni....yang penting, please drive safely ok...biar lambat asal selamat sampai (^_^)

XOXO

5 comments:

swit@kon said...

suko bona lah tu. jeles den!!!
jangan lupo singgah melaka k!!! rindu myaaaaaaaaaaaaaa

suhana azlin said...

mau hati den ni x ghiang, cik abg balik = shopping + dating + melantaking..la..la..

tapi kan...flight dia delay 2 jam, so bagan lalang terpaksa calcel sob sob...xpe la kan, janji selamat sampai =)

didi said...

hahahaha
aku tgh bayangkan kau buat breakdance, shuffle & sommersoult

hahaha

shazlinda said...

g mkn jugak yg ko penting kan lin..hehehe...

suhana azlin said...

didi: iya...sila bygkan aku buat step tarian tersebut sambil muka senyum menyeringai kesukaan!

linda: haruslah kan...hehe..