Monday, 5 July 2010

jet lag yes i am

hi uols!
minggu ni masih di bangi dan saya masih jet lag...semuanya sebab si kecik tu la haih.
asal pukul 2-3 pagi je dia bangun balik hehe...

so far dah berjaya makan nasi kerabu je..and mc donalds...layan nasi kerabu kat Yati Ayam Percik Bangi dan seperti biasa telah berjaya habiskan duit bekalan suami yang jauh di mata juga dengan sangat berjaya sekali hikhikhik...bila tengok price tag tu rasa cam mahal pulak brg kat sini...nak beli pencuci muka pun around rm20 kalau kat sana 5 pounds dah boleh dapat yang best hehe..tapi kalau convert tu sama je sebenarnye kan...

hmmm...bila sampai sini kan takde pulak rasa nak melantak...padahal masa menghitung hari nak balik hari tu bukan main plan macam-macam nak murtabak la, char kuey teow la, cendol sedap la...hmmm..maybe sebab tidur still tak betul lagi kut so ptak ni weng-weng...macam tu la manusia kan? apa yang ada depan mata selalu tak appreciate...haha tetibe ayat makan dalam =P

last weekend berjaya masak nasi tomato dalam amoun yang banyak...tapi yang tang dalca tu serahkan pada yang pakar la kan...suruh mak je yg handle heehee..and also membaking Oreo Cheesecake for desserts...sebab family my auntie datang anak beranak (dia baru balik from KK so singgah for late lunch before balik ke Ipoh) so memandangkan bilangan gorgon gorgon yang ada and tau diorang memang suka makan cheesecake i pun buat la...puas hati dapat buat sebab dah lama sangat tak buat Oreo Cheesecake ni...tapi gambar takde la uols..i malas nak amik kamera transfer dalam ini pc haha...next entry la kita tunjuk kecomelam kek tersebut ok...

sekarang tgh plan nak makan kat mana esok...maybe nak layan Asam Pedas..slurrp slurrpp sedapnya kalau dapat patin tempoyak kan yanti kan? haha..tapi nak keluar kena tunggu nenek mya balik keroje dulu baru bole keluar and by that time sure lauk lunch dah habis...kalau ada delivery kan ke best...hehe...

to mi amor, sabar lah kandaku..penantianmu bakal berakhir...hehe....

5 comments:

swit@kon said...

jumaat. aku beli bungkus kat asam pedas makan kat umah k?????

ko nak patin kan? aku nak tetel masak asam

didi said...

aku tak suke dgn perkataan 'tetel'

it sounds rude
hahaha

suhana azlin said...

yanti: muahaha..xpe beb aku baru je beli tadi..akhirnya penantianku menghirup patin tempoyak berakhir =P

didi:rude? ke..ko horny? kuikuikui...

Lady said...

alaaahai~ still jet lag lagi.. tak dapat bayangkan mya bangun pagi2. tengok bola ke~

swit@kon said...

hahahaha. u blue brain. eh keyellow brain?

lucah ke rude eh?
hahahaha. tetel sedap ye didi