Monday, 19 July 2010

untuk papa

entry khas update gamba terkini Mya untuk papa...

saya dah boleh terima uncle saya dah...heh..entahla kenapa dulu saya takut sangat dgn dia ni, dgr bunyi pintu bilik dia nak terbuka pun saya dah mencicit lari...sebab misai kontot dia kut.. =P


tengok tu...camne la saya tak takut dgn dia kan? yang sebelah tu abg ami...mula-mula saya konfius sebab muka dia sama mcm abg imran kezen kesayangan saya...sebab muka diorang serupa lepas tu style gigi rongak pun sama...ish ish ish....

ini beg pertama saya...saya tak mintak pun tapi mama tu je yang excited lebih nak belikan...i amik je la kan...hehe..

3 comments:

swit@kon said...

alolololo. budak ni. chumel. petang ni atie dtg jenguk mya k!

Anonymous said...

dah macam macam kepandaian mya ni..selain dr bunyik cat, dog, frog, duck...bunyik apa lagi yg dia dah pandai. Mama try ajar dia bunyik lalat pulak...

suhana azlin said...

bbzzzzz.....hahaha

mya dah pandai ckp 'nite nite!' before tidor =)