Saturday, 15 September 2012

Effa's Farewell Party

what a partayyy!! ;)

thanks to the beautiful lady Kak Muna, (check out her cool blog, full of yummy recipes and amazing photos) yang sudi jadi hos party farewell untuk Effa last Thursday. 


great food, great company, gooooood laughs (and grinding hips) sampai terik otot punggung. hoho.


tiers of all the sweet things in life from tuan rumah, most of the macaroons get eaten by my mya. mama tukang habiskan the best ever niskut arab...oh my, sedapnya teringat-ingat....

 
Chicken and Seafood Paella

 the first rounders, dah lapar beb...tak sabar nak serang paella...nyummss....

 second batch dan yang diraikan, Effa with her food inspection ;)


 Kak Uma's yummy mango salmon...emmmm...

Kak Ruby's salmon quiche...emmmmm jugakkk...va va va....

Gooseberry Cake yang sedap nyaman from our beautiful host, Red Velvet and apple and Blackberry Crumble by moi

Nurul's CustardPuff

 masya Allah...pretty garden, great views, beautiful and cosy house...


 Effa and Kak Lola going hay-crazy ;P


mya's trying to kidnap Aunty Muna's garden gnome...hence the innocent face, penuh agenda tuh ;P



memang seronok berparti, lama tak ada parti liar macam ni hehehe...next time harus di anjur lagi ya ibuk ibuk sekalian, asyikkkkkk bangat ;P


to Effa, all the best.. semoga dimurahkan rezeki dapat kita berjumpa lagi...do take care and keep in touch ya (i surely know you will haha)

4 comments:

swit@kon said...

wow. the house is so beautiful babe. aku menganga tengok. hahaha. and the spread? menangis. try buat eh balik sok. hahaha.

suhana azlin said...

jgn kata kau, mya pun leleh hihi..pantang bukak pintu terus nak sarung kasut main kt garden.

balik nnt ape kelas memasak, order aja dong! ;P

Muna Mahdzar-Fadaaq said...

Hi Lin,
Love the photo of Mya with the two aunties jelmaan haystack tu... it's so funny.
Hmm... I wonder apakah cerita garden gnome itu. She's such a cutie, I'd replace my garden gnome with Mya anytime!!
xoxo

suhana azlin said...

mya suka sgt sbb garden aunty muna so cantik and ada garden gnome yg cam angel tu..dia siap dah masuk dlm kolam u know? habis kasut penuh lecak. apa lg mama pun bising la adehhh myaaa...habis la rumput aunty muna berlecak..cepat2 clean up your shoes on the grass..haha... ;P