Monday, 25 July 2011

finally, my homemade Chocolate Indulgence Cakes


amacam? ada rupa cam Chocolate Indulgence SR tak? hehe...deco cake ni memang comot momot habis, very the homemade hehehe....akhirnya sindrom gatal tangan nak buat kek ni terubat jua uols....buat for Mell's daughter for her extra advance birthday party yesterday, extra advance sebab birthday time bulan puasa ;)

memang dah lama nak buat sebab hubby suka indulgence SR, tapi nak buat semata2 kita nak makan sendiri cam mak aiiii....tak berbaloi sungguh hehe...dengan nak menggodek white chocolate mousse, chocolate mousse, ganache and tak lupa choc chiffon cake adehhh....terus fikir ala bulan depan balik msia balun je la banyak2 kat SR ;P

resepi from citarasawan.blogspot, tapi nanti kalau rajin and ada yang berminat nak buat nanti i tepek gambar step-by -step macam mana nak assemble the cake ok? till then, selamat menyambut ramadhan to all my muslims friends =)

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

ko balik raya ke wey? naik flight apa?

suhana azlin said...

ish bolum laie la...kita balik nnt lg seminggu nak raya naik airasia now everybody can fly =)

tp tang mousse tu kan cam x berapa nak set la, sbb pakai vege gel kut...pernah guna x menatang tuh? awat jd ketui2 ek? feliks akak...