Thursday, 12 January 2012

AirAsia X ends London flights, sob sob.... T__T



NNNNOOOOOOO!!


oh tidak! ni mesti sebab duit habis beli QPR ni kan? kan? ;P

depa tau tak, kitorang ni regular customer tau. kesian la kami2 yang berbajet rendah ni uncle tony. hopefully its not forever. kalau tak so long airasia, hello emirates.

further news read BBC News. 

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

aku naik pak harab punye airlines, lagi murah ok dari si Tony Fernandes tu

suhana azlin said...

hehe..nampaknya we all pun kena la naik pak harab

prefer air asia sbb dpt buk seat yg leg room luas tu, syok je timbun2 selimut utk mya. lagipun kitorg suka direct flight, cecah tanah je dah sampai hihi

mengong airasia ni, layankan hobi buang duit beli football club loser buat hape. cis.