Monday, 1 October 2012

5 hari lagi

sekarang malam-malam selalunya ada mini drama air mata.

sedihnya hati Tuhan je la yang tahu, ish. macam mana nak buat kan? insya Allah ada hikmahnya.
don't know what to expect lah. just go with the flow je la kan. =(

the fact that mi amor balik keje di sambut dengan rumah yang gelap dan sunyi je pun dah rasa hiba. tiada lagi kedengaran bebelan mama dari luar, tiada lagi si kenit bergantung dekat kaki papa mengacau orang balik keje nak makan and main tenet, tiada lagi sesi 'syarahan' atau jelingan lepas dengar mama bagi laporan beli-belah-hari-ini, followed with adegan 'gaduh' sebab tak nak pulangkan kad debit kuang kuang kuang...

i guess yang tu memang dia tak miss la kut, the fact that perbelanjaan merapu berkurang secara drastik haha ;P

haih.

tabah lah duhai hati =(


5 comments:

zulaikha mz said...

tabah babe, macam ko sendiri cakap mesti ada hikmah. doa banyak2 k.

suhana azlin said...

uhuk, kitorg dah janji x nak tunjuk sedih2 depan mya kt airport nnt, kalau nak banjir sila menangis puas2 sekarang

tp macam susah jewwww..... =P

swit@kon said...

Be strong. Pelok2. :)

DeLancrettLurpak said...

bersabarlahhh wahai hati Puan Suhana...

bila la laki ko balik Malaysia for good noks?

suhana azlin said...

toche cik lurpak, laki i permanent noks...so harapan yg tinggal adalah i mintak cuti lagi ler jawabnyer weeeeee....

eh awak pun all the best okeh! chaiyok2! kalau duk dekat2 boleh jumpa2 kan? tak pernah jumpa in person tp kalau ternampak tu insya Allah kenal..tegur2 la okeh..auww! ;P