Wednesday, 25 May 2011

finally, pheww..!

air view - Lake Maggiore, Switzerland

alhamdulillah...dah selamat sampai rumah after 2 hari perjalanan pulang...penat toksah cakap la, cik abang driver lagi la kesian huhu....

later i update kisah suka duka kami di milan okay...tapi...macam banyak yang 'duka' je hehehe...apa pun semua tu pengalaman berjalan di tempat orang kan? baru terasa negara sendiri jauhhhhh lagi best...

and as all of you may aware, volcano meletus lagi...although not as bad as last year where 10millions people stranded around Europe, tapi kami antara yang terkena tempias debu2 volcano kali ni...nasib baik cepat2 buat decision yang tepat beli tiket baru ke London sebelum airport London pun kena tutup...tak kisah la bayar berapa dan sampai mana janji dapat jejak kaki UK mainland, nak balik rumah tu fikir kemudian hehe...

so to cut in short, we bought new ticket Milan-London Luton, then from Luton sewa kereta and drive for about 900km to Aberdeen...what a journey kan? tak pasal2 merasa road trip pusing UK daru hujung je hujung hehe...

xpe la janji semua dah selamat...later i update ok, nak makan nasik lemak ni lapar! balik2 terus masak nasik lemak uols...menu paling senang dan simple =)

No comments: