Monday, 14 November 2011

barulah raya


hurrah! nasib baik ada hamba Allah yang rajin buat video pasal sambutan raya korban sabtu lepas...ramai2 borak2 tengah sedap makan kambing masak kari tu tak kuasa nak keluarkan kamera nyah, baik i makan...yours truly bawak burger malaysia dengan rojak buah, kes nak ngabiskan kuah rojak yang buat hari tu....mau cirit beb nak habiskan satu botol besar kuah rojak sorang2 hehehe ;P

3 comments:

swit@kon said...

burger kau ke tu??? gebu nya!!!!!! dan rojak buah dengan anggur yang banyak adalah super mewah. hahaha.

rindu little mya n her pony tail.
takde video bebel dia ke?

suhana azlin said...

eh of course la yg gebus2 mewah2 kaya bahan tu haruslah aku yg buat dong! haha...bukak je bekas sume org cam 'woi burger msia! burger msia!'

dia adalah anti sosial, dah nak balik baru nak berkawan...ni pun mama dah seminggu dlm proses nak pujuk dia buat party kalau tak tu ada ke patut x nak ajak org dtg nyanyi2 hepi besday?takut org amik toys la apa la..nak blow candle dgn mama papa je...ish apa nak jadik ko ni mya? =P

swit@kon said...

hahaha.
mya kan?
aku dah menghitung hari bila kau nak balik. rindu dah kat budak bertuah tu.

happy birthday!!