Friday, 27 November 2009

a spoil brat?


anda kenal siapa Jane Aldridge? huhu..kalau kenal maknanya saya yang ketinggalan...ive found her blog while doing my blog hopping routine recently...


*pics taken from Jane's blog

for me, dia adalah sangat bertuah. reading all comments people made towards her i dont think she's a spoil brat...ada sorang makcik tu even cakap Jane ni tak tahu value duit becoz she herself wouldn't dare going up to 4th Floor of Barneys to buy shoes until she's 50 dan telah bekerja keras stabilised herself..haha u got point there makcik!

she gave brilliant answers in her interviews (you can't believe it comes from 16 yr old teenage girl!) , clearly she has a high-taste fashion sensed (and of course trillion of parents money to spend on, just imagine her mum wore YSL Boots just to walk her dog having "poops") and she knows what exactly she wanted to do..

no wonder ini budak boleh appear dalam Vogue....huhu...

agak melampau dan over the top? mungkin....apa komen anda?

4 comments:

swit@kon said...

i knew her babe. i follow her blog religiously. she's not a spoil brat la. dia gigih k. mak dia gila kasut and dia kerja sungguh2 kerana gila kasut dan jadi designer k. and she went all over the world untuk attend fashion week punya show. serius best. and itu belum lagi aku nak elaborate pasal koleksi kasut dia. gigit jari!

suhana azlin said...

tu la pasal..cara dia ckp tak macam budak umur 17 taun pon, aku rasa dia ni middle age socialite yg stuck dlm badan teenager..huhu serius jeles aku tengok minah nih hehe...

but yeah, dia ada vision dan tahu apa yg dia nak buat win her life =)

hmmm..kalaula dpt tukar jadi dia sehari kan ke best............. (T_T)

didi said...

beb,

aku rasa kan, bila kau duk uk baru dengar banyak cerita pasal kau kan?

kat sini, sebulan sekali je dapat update

kesimpulannya : aku suka kau ada kat sana sebab kegedikan kau dalam blog telah berjaya disampaikan dengan realistik kepada kami di sini. seolah-olah macam kau ada kat sini.

faham tak maksud aku?

suhana azlin said...

HAHA..faham faham... (^_^)v