Thursday, 17 February 2011

hee hee heellarious! (^o^)


video

1. nyanyi twinkle twinkle little star yang tak habis habis
2. cubaan untuk tiru gaya mama tunjuk2 buku semasa sesi baca buku bersama mya
3. cubaan menyanyi then pada masa yang sama nak jugak tunjuk2 jari kat buku then pada masa yang sama nak jugak baby dengar and baca buku sama2
4. kamera gigil2 sebab mama tengah menahan ketawa dari pecah berderai
5. and err...sila abaikan keadaan rumah yang serupa nursery ni ye...


8 comments:

thesweetlittlecat said...

smart gal! shes too adorable.. :)

swit@kon said...

omaigod. she is so adorbs. chomel. like a giant doll that can talk!!!! pelok mya kuat2. cium bebanyak. :)

swit@kon said...

oh btw. dah boleh ada adik ni. dah pandai jaga tu. apa lagi lin!. silakan :P

rennylesa said...

super cute lah mya..

sebutan sky tu tak boleh tahan..hehehe

dah besar panjang dah dia...:)

Eny Yusof said...

Adoi saya pulak yang terasa penat mendengar dia menyanyi. Tak henti-henti. Gigih ok.

suhana azlin said...

thanks kawan2! mmg penat dgr dia nyanyi, penat lagi mama menahan gelak =)

yanti: adik? nahh..belum lagi kut, baru lulus modul dodoikan adik, belum lulus modul buat susu...lgpun aku takut baby tu kena tepuk je hehe..

Mursapap said...

Pertama: Suara amat cute!
Kedua: Getup adalah super cute with purple woolen socks sumore!
Ketiga: She wants a sister/bro. Cant u tell, from the way she held the blue-bald-baby it is soooo obvious that she wants adik.
Keempat: Her ponytail is to die for!!

suhana azlin said...

cik mursapap,
pertama:tenkiu!suara yg selalu buat mama x jadi marah..nak2 kalau dia sebut 'pleaseeee mamaaa....'
kedua: ni hari yg dia nk dress up, x tgk lagi cmne rupa dia masa bad hair day hehe
ketiga: erk, adik? tunguuuu...hehe..
keempat:sama spt yg kedua, its not her bad hair day hehe..