Tuesday, 15 February 2011

tiga tahun sudah....


HAPPY 3rd ANNIVERSARY TO US!

3 years together, untuk my husband yang tersayang, the best husband and most wonderful father, happy anniversary dear...i wish you all the happiness in the world, you are the best thing that ever happen to me, and may Allah bless our love forever...aminn...


gambar masa grad semasa saya masih muda belia dan beliau yang sedikit logam sebab baru balik off shore...haha saje je letak gambar orang tu tengah longot =P


seriously, 9 years together hokey...mula bercintan cintun 16 November 2002 (same date as mya's birthdate)

erk, rasa tua pulak tiba2....ingat lagi masa tengah dok gatal ngorat2 tu tengah hot lagu melly goeslow filem ada apa dengan cinta tuh...so hari2 kalau ngedate lagu tu la yang berkumandang dalam kereta kancil comel enjin turbo beliau...hehe...pastu kan masa tu i comot giller...serius...tak caya tanya mek murni, punyala dia golek2 gelak tengok gamba kitorang masa sebelum declare, cis sungguh! mana la minah tu tak tergolek dog ketawa, sorang gemuk muka berkilat (ehem, eau naturale ok) dengan kemeja gedobos sorang lagi kurus papan sekeping pakai cap hahaha...amik gambar pun jauh2 je...nanti la ye kalau balik rumah mak nnt i terjumpa gamba tu i scan haha...

all i can say, sangat bersyukur sebab dapat husband yang sangat very the best...maunya x best ko tertinggal kunci dalam rumah duit melayang pun still selamba kodok jek =P , tak payah nak marah2 suara keras sikitttttttt je air mata dah berderaian jatuh haha...

tiga tahun eh? muda lagi kan...masih lagi dalam proses pembelajaran menjadi isteri dan ibu yang terbaik...and i am really looking forward for us to growing old together...to my darling, i love you soooo much! jgn lupa eh dah byk duit nak hadiah ribu riban macam yang kita bincangkan tuh =P


11 comments:

swit@kon said...

happy anniversary babe.
walaupun patutnya aku kenal kau dan kamal masa jaman UTM tapi tuhan temukan kita (cewah) masa jadi peeteedee.

dan menjadi maid of honor kau, aku berhak jugak ucapkan tahniah pada korang berdua sempena ulang tahun ke-3 ni.

p/s: woahh. kamal masa tu lain. agak tombam dan gelap. lin memang nampak mudo belio.

suhana azlin said...

mmg tu la motip letak gamba lama kuangkuangkuang...

tu la kan, x pernah jumpa pun kt utm dulu..ke..ada jumpa tp ko takut muka sombong aku? haha...

thanks babe, rasa cm dah tua pulok =)

didi said...

walaupun aku bukan maid of honor kau, sebagi cif geng!, aku juga BERHAK (:p) utk wish congrats on ur anni!!! (Yantie, ada ke berhak, berhak ni?)

Kau couple dgn dia 2002? Alu dgn Syazwan tahun2003 tapi on off la sbb byk drama. Hahaahah.

Anyway, kawin dgn org opposite adalah menarik kan? Walaupun kadang2 menjengkelkan tapi pelik dgn reaksi partner tu lebih kuat. Aik, kenapa dia tak marah? Aik, kelakar ke, aku x buat lawak pun? Aik?

Hehe.

zulaikha mz said...

babe! happy 3rd anniversary! owhh terasa best plak tgk korang.

kamal pun beruntung dapat kau okeh. pandai masak... aku jeles, aku x pandai masak... ehehe

anyway, semoga perkahwinan korang bahagia dan kekal sehingga ke akhir hayat.

biler nak tambah baby ni? hehe

suhana azlin said...

didi: tu la kan giler lama couple, nasib baik kawen kalau x haru jek =P

dia mmg opposite, aku kelam kabut dia relax je, aku suka leka benda2 lagha etc dok tengok resepi la, cuci mata tgk handbag la nk shopping apa malam ni nak makan apa tp dia dlm kepala sibuk dgn calculation byr bil settle utang and utk simpanan masa depan..muahaha...

menjengkelkan bila aku merajuk tp org tu x perasan pon, last2 bila sedar yg diri sendiri entah apa2 pujuk hati sendiri je la labuuuu...

=P

suhana azlin said...

ika: sesi menambah baby akan bermula sejurus selepas mya dah besar dan boleh diharap; cth dah boleh buatkan susu utk adik and amikkan makanan utk mama kehkehkeh...

thanks for the wish babe! masak ni simple je, bismillah byk2 then kalau ko kata sedap maka sedaplah masakan kau, sendiri yg nk makan kan =)

kew_chop said...

hihi mek dah lama tak terjah blog ko. maklumla balik mesia.. ni balik nihon balik byk benda nak buat, tak sempat2 lagi aku nak apdet blog.
terbayang2 kat pala aku ni gambar ko ngan kamal time tu.. haha.. apapun semoga korang kekal bahagia n sentiasa bahagia.
tak sangka kan mek, dlm tempoh ni byk sgt suka duka berlaku tapi apapun semoga kita semua bahagia n happy. muahhh take care mek. keep warm..

suhana azlin said...

murni: xpe mek..pelan2 kemas brg nnt story mory dlm blog eh...

tu la kan, masih segar kenangan ko gelakkan gamba comot aku tuh mek...muahaha..sama la dgn hang ek, semoga berbahagia bersama family tersyg dunia akhirat, amin.. =)

Mursapap said...

Alolololo.. comel la yg berhijab pink tuu!!

sue said...

i penah tgk gambar tue...kah kah kah...sambung gelak bersama mek mur, mmg innocent gile, hahahaha...kamal kurus!

suhana azlin said...

pinat: eh? hijab pink? i kan? wahey..! lompat somersault kejap org puji comel wpun tu zaman gonjeng =P

sue: chis! sila hentikan gelakan anda sekarang! =P xpe balik raya ni i nak cari gamba tu, scan and publish kt sini...kasi can korang gelak beramai2 wakakaka....