Sunday, 27 February 2011

jom makan2 @ our humble crib..again...

sabtu lepas ada tetamu lagi...hehe..wallah! sejak dah ada kawan ni selalu je ada tetamu datang kan? hehe...kali ni giliran Kak Suni dan Abg Taufik sekeluarga pulak, kena gilir2 you sebab rumah i ni cinonet jek...nanti next week giliran family lain pulak...gitu lah ye...

menu of the day - Nasi Daging, Dalca, Acar, Ayam Goreng Tepung, Sate Ayam and Moist Chocolate Cake...zass...jom amik bau =)

Nasi Daging...punya la takut tak cukup sampai dekat 6 cawan i masak nasi ni tau...huhu..banyak berlebih rasa terkilan pulak masak ikut nafsu...i bukan apa, kalau orang datang ni paling takut makanan tak cukup...dan jugak ta-to-the-mak : TAMAK hahaha... =P

ayam goreng tepung, dalca, dan acar...

Sate Ayam..sori ye gambar sedikit messy...ni je yg sempat snap masa org tengah sibuk nak makan hehe...tu pun sebab layan Mya main kamera =)

moist chocolate cake yang yummy! ada kisah sedih disebalik kejadian kek nih...nnt kita citer entry lain okey...

nyum nyum nyum...

abang Syafiq yang cool sebab layan Mya main belon and pull funny faces =)

lepak2 then around 5.30 gitu we all sama2 gerak ke rumah lain pulak, ada jemputan lain you...dah macam raya pun ada hehe..alhamdulillah rezeki kan...ke rumah En Md Noor dekat, err...serius i tak ingat kt mana...area yang hanya di tempuh after setahun setengah duk sini hehe..kalau xde org ajak sah2 memang tak sampai...masa tu borak sakan sampai lupa nak snap2 gambar, adoihh....sedap woh ada laksam sambal power, nasi beriani (kut..sbb yang ni i tak rasa), fruit salad, bubur kacang and pakora....

kesimpulannya, aktiviti makan2 memang terbaekk kan? tak kisah la sebagai host or datang bawak perut gendut jek,i memang likeee! =P

2 comments:

swit@kon said...

kau leh bayangkan tak. kau balik nanti, dah takde aktiviti ni? ada la. tapi kau jamu aku. wakakakaka

suhana azlin said...

hehe...i okk jek you...tp kt msia x semangat jitu sgt nk masak sbb sume benda boleh order jek

x kuasa la kan i nak gigih cucuk2 sate bagai hahaha..