Sunday, 27 February 2011

akhirnya datang juga bekalan vitamin D semulajadi

pada hari ahad cuaca adalah sangat terbaik, cahaya matahari menyinari dengan terang, cuaca yang dah kurang sejuk and bunyi burung berkicauan menyanyikan lagu riang..la la la laaaa.....bangun pagi pun terus rasa happy sebab tengok rumah dah terang, selalu tu mandommm je kan, cepat2 masak bfast mee hoon, prepare lunch and siapkan Mya...zuss zass zuss zass...jom Mya mama take you to the park =)

sebelum pergi tu sempat singgah kedai beli banana and biskut as bekalan di taman, destinasi di tuju; Duthie Park, dalam 20 minit jalan kaki dari rumah..

on indahnya panorama...

si mya nampak mainan ni semua terus dah tak keruan

petik2 bunga...bunga comel dah keluar, yeay! so memang dah early spring la nih...nnt dia tukar2 pulak dafodil, then datang musim cik tulip anggun, then tukar si klasik english roses...gitu...

erk, nampak macam dah besar sgt pulak anak dara i sorang nih...

kita main bola dulu ye sayang, seronok betul dah lama tak lepas bebas lari tengah padang luas macam ni kan mya?

dah penat main makan bekalan banana sambil tengok itik dan burung bermandi manda di kolam

hamboi2 romantik sungguh hang naa...flower bed purple sebagai background....

tu diaaa....hilang kecomelan tengok aksi makan banana macam nih hehe =P


penutup dengan video mya pengubat rindu atuk nenek dan acik atie =D

video


video
video main buai dengan main bola..haha main buai sepak bola pun sibuk nk record2, excited tau dah lama x dapat main kat luar, kan mya kan? kan?


Nota Kaki: terpelik sekejap adakah perlu bersiar2 ke taman dengan kasut wedges 5 inci dan handbag gucci? emmm...

5 comments:

swit@kon said...

alahai. anak angkat ku ini. gelak tu tak tahan. bahagia munyiknya. rindu woi!!!! balik cepat mya!!!
atie nak bawak mya jalan :)

didi said...

Gambar tenyeh kulit banana kat hidung tu adalahah amat chumel dan sesuai untuk digunakan sebagai gambar dalam majlis perkahwinan Mya kelak.

Hahaha. Sori Lin. Bukan nak buat kau nanges :p

swit@kon said...

adakah kau memakai wedges 5 inci dan handbag gucci semasa ke taman?

*uhuk*

suhana azlin said...

yanti: byk la..drpd buang duit beli gucci baik beli tiket flight ke sepanyol hehe...

ada la sorg minah ni, aku tgk nk jalan pun susah, org lain sempoi je dah nama pun nk lepak taman kan, spt cth memakai kasut flat jenama bata warna biru sahaja. haha..janji ada bekal pisang =)

suhana azlin said...

didi: wow! idea yg bernas tuh...hehe..aku baru je ckp kt kamal pasal kawen2 mya, nak tgk slip gaji or buku savings bakal husband dulu baru i full approve, pre approval adalah lepas tgk polisi insurans dia kehkehkeh...sape la yg malang tu jd menantu i kan? =P