Tuesday, 26 April 2011

all time favourite cinderella story


Pic credit here


sana sini sibuk cerita pasal Royal Wedding sekarang ni...kat tv pun hari2 dok cerita pasal ni je, Meet The Middletons, My Mother Diana, William and Kate-The Love Story, William and Kate-The Movie, The Royal Wedding Crashers and sampaikan cerita pasal How To Nab a Prince pun ada tau! i mean,seriously? sampai nak ada tips camne nak dapatkan boyfren putera raja? LOL!

tersangat excited tau nak tunggu this Friday, kena bangun awal ni siap2 masak sume then toing tepat 9am dah boleh melekat depan tv hahaha....aduhhh siapa tak excited beb William the most eligible bachelor, most wanted prince in the world is getting married! whoa! untung betul la Kate ni kan? cuba bayangkan, register masuk uni tengok2 dapat jadi house mate dengan Prince William! mau kecoh sekampung, cerita 7 keturunan pun tak habis haha...lepas tu bercinta sakan punya la lama, putus kejap, sambung balik and now nak kahwin dah....berbaloi2 la ko bersabar tunggu William habiskan 'duty' wajib sebelum dapat propose Kate oiii....

suka sangat dengan Kate ni tau, rambut cantik, body cantik, fresh fashion icon, pandai bergaya -her sense of style memang timeless, elegant, dan sesuai dengan title and tanggungjawab yang bakal dia galas nanti...just like Diana...too bad Diana is not around on their wedding day =(

i really hope that they will last together forever...looking back, rasanya William pun tak nak benda yang terjadi pada his parents dialami oleh bakal anak2 diorang nanti kan? and i know that this time he'll do whatever it takes to protect his wife and family from the maniac press.

ada sekali tu tengok pasal wedding diorang la ni, William siap invite those people from Royal Air Force, and one of the pilot siap cakap yang his wife tak sabar nak pergi the wedding, tengah2 malam pun dok sibuk telefon just to ask about her hat! haha... i can't blame her really! harus la tak tidur malam tunggu hari nak attend royal wedding kan? silap2 hari2 dok bersihkan habuk kat kasut baju topi yang pakai hari tu ;D

oiii cepatla Jumaat, tak sabar nak tengok that wedding dress...for sure takde train panjang giller or dress kembang berlapis lapis meringue style macam zaman dolu2 kut? haha...tunggu dan lihat aje la nanti ;)

2 comments:

swit@kon said...

waity katie no more. only waity yantie.

ahaks. aku tak sabar gak.
this is love. :)

suhana azlin said...

kan? nampak sgt they are madly in lurvee...suka sangat =)

and yg comel william pun cam rapat dgn family kate, sume royals spend easter dgn queen tp dia balik kampung kate hehe...