Tuesday, 19 April 2011

...five-to-the-six...red velvet, cheesecakes and all my lovelies, this is for you..

5-to-the-6...there you have it Lin, padan muka asyik melantak kek, berparti bersuka ria dan asyik makan2 aje amik ko berat dah naik 2kg...56 is my current weight y'all! aiyarrkkk...apakah? nak turun 500 gram pun susah nak naik 2000 gram tu lajuuuuuu je kan T____T

masa ni baru lah nak menangisi nasib...apa ni, orang dah buat senaman bellydancing kat utube pun demok lagi ke? bertambah pulak tu? hahaha...padahal baru buat sekali jek kecoh lebih =P

serius tau kawan2, sila la ikuti video ni...all in all total 4 video baru 20 minit je kut tapi mak aiiiii...rasa macam 20 ribu jam paling panjang dalam hidup...malam tu terus melepek sakit otot2 kaki ni....mi amor mintak buatkan air pun malas nak bangun...mama sakit kaki la papa, jap eh then sambung golek2 hahaha...nampak sangat dah berkarat huhu...takpe, mari kita gambatte kudasai beramai2 melompat sana sini bersenam untuk mengurangkan ukur lilit drumstick masing2 haha...

there you have it red velvet cake, sakit badan ku melompat2 ni semua karena kamu! hehe itu lah bisikan hati i masa tengah berpeluh2 menahan lenguh paha yang cramp masa buat senaman ni...but no worries, my dear...RVC tatap menjadi pujaan hatiku! sebab maybe nak kena buat lagi minggu ni jadi harus bersenam setiap hari untuk seimbangkan jumlah consumption kalori akan datang hehe.. =D

seriously...dah la kembar memang lemah lembut sangat macam swan je floating terapung2...aduhhh....


sila tahan tangisan keperitan menahan sakit kaki....for you RVC! haha...


gelek jangan tak gelek....


you almost finish dear, sikit lagi...can you do it? yes you can!! =)

6 comments:

swit@kon said...

memang melayang.
thanks for sharing.
aku nak kecikkan bumper ngan lengan!

suhana azlin said...

tgk depa buat elok je cantik macam angsa, bila tgk reflection sendiri adalah terasa diri cam kuda laut gemok berenang2 ko tau....

kew_chop said...

fuhhh.. aku tgk video tu pun dah lenguh2.. hihi.. gambatte mek megurangkan2 lemak2 itu. aku postpone tahun dpn plak la misi menghapuskan lemak2 tepu ku ini.. hihi

suhana azlin said...

mek murni: aik??? postpone taun depan?? apakah anda sudah berisi kembali? jeng jeng jeng...... =D

Mursapap said...

I got one at home and ssssssssssssangat penat!!!!!!!!!!! Tp tak kurus jugak. Hahahah

suhana azlin said...

pinat: penat giller kan? tegang giler urat kaki...patut la kaki diorg tu tirus memanjang je hehe...

bakar 200 kalori then makan butter cupcake yg berganda kalori..kalau 1 xpe la jugak ni sampai 2-3 cupcakes dah apa kess...haha...ni i bercakap pasal diri sendiri ye bukan mengata u =P