Tuesday, 9 August 2011

Iftar Day 8; 12 days to go...

menu berbuka hari ke-8 semalam; nasi lemak telur mata and ayam goreng, roti jala and kari daging, sago gula melaka for dessert....wallah!! thanks to ina yang bagi sikit biji sago beliau, tertunai sudah hajat di hati den nak makan sago gula melaka ni...air gula tu pakai dark brown sugar je uols, sayang nak leburkan ketulan terakhir gula melaka...first time masak sago alhamdulillah menjadi =)

moh menjala!! sebab ada lebih kari daging semalam, menjala lah kita ye...

omggg!! buat countdown cam ni baru sedar seminggu lebih je lagi nak balik...erkk!! menggelupur la i lepas ni nak last minute shopping (mekap didi, kasut raya, jeans raya mama, kerim yanti, cekelat2 and biskut m&s buat buah tangan, ma punya dulang, blablabla....phew!) dengan nak kemas beg =P

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

nasi lemakk!! aku nak buat gak la, hehehe.. husband ko keje di Aberdeen ke? huih, nampaknye lama lagi korang dok sini ehh

suhana azlin said...

ye la kak, laki i keroje sini...tp i tgh unpaid leave ni keje gomen taun depan kena balik opis...malas gile nokkss =P