Tuesday, 9 March 2010

early spring =)

huhu..saya adalah malas mahu cerita, so tengok gambar je la eh hehehe..lagipun dah lambat nak bawak Mya pegi main kat community center (yg last week tu..)

so, dipendekkan cerita..semalam misi utama mahu bawak Mya main kat playground, sebab kat garden yg dekat pergi hari tu ada nampak play area di kejauhan...bunga-bunga dah tumbuh y'all! hehe..sexcited i...jom kita tengok..




hoho..setelah menonggekkan bon-bon naik bukit...dah sampai play area..seronok betul anak dara i dapat main...tempat dia kecik je..tapi ok la kan..masa kitorang sampai tu ada sekumpulan kanak-kanak nursery dengan cikgu diorang tengah stop main kejap makan bekal..hehe..kiyut je tengok diorang duduk diam-diam sebarisan minum susu...layan Mya main swing dgn mary go round, i yang pening..sambil tolak sambil amik video sambil pegang Mya...hehe...





yeayyy!! seronoknya saya...nanti kita datang lagi okey mama...si cinonet ni punya la letih pukul 8.30 dah kong...hehe...baru picit-picit kaki tak sempat bagi susu dah lelap...alahai...sian i tengok...orang tak pernah pergi main kat play ground la kata kan....tapi sekarang memang dah start panas-panas suam sikit...best wooo...jalan pun syok je panas tapi ada angin sejuk-sejuk..

ok la, dah lambat nak pergi main ni..tara!

2 comments:

swit@kon said...

cantik!!!!!!!!!!! aku baru tengok kat Facebook! sukanya. bila tah aku berjaya nak kumpul duit bayar tiket flight ni. huhu.

nak ciyom mya!

suhana azlin said...

best wo sbb dah lama x jumpa matahari yg membuatkan aku menyesal pakai jaket pjg bagai...hehe...

dan bunga2 itu mmg sgt kiyut..elok je tumbuh sendiri..hehe...