Wednesday, 17 March 2010

jalan-jalan

hai hai hai..wah wah wah, sejak ada org kampung datang ni i busy la uols, busy shopping..ahaks!hehehe...first 2 days agak gloomy dan hujan..so duduk rumah berehat dan jalan sikit-sikit je la.. usha clarks sana sini cari hasil, then semalam dah start sunshine...so pagi tu lepas breakfast je we all mula kan ekspedisi ke Duthie Park, dekat je dalam 15-20 minit dari rumah...me and Mya pun tak pernah sampai lagi so semua cam sexcited la kan..hehe...its early spring uols! mana tak jakun tengok bunga-bunga kecik chomey nak start tumbuh...


welcome to Duthie Park, dekat je dengan rumah...jadi perlu datang setiap hari untuk excercise

eh eh...macam matching pulak sweater Mya dengan warna bunga...

tengok lah emak saya, posing macam nak hantar surat untuk boypren hehehe...

bed of flowers..coming soon!

petang pulak lepas lunch je sambung aktiviti kegemaran semua, shopping time! hehehe...pergi bandar snap sana snap sini ambik gambar sikit-sikit then pergi Clarks...biasalah kan, emak-emak saya dari Msia lagi dah aim nak cari barang Clarks kat sini...penat weyh..patah balik patah balik dari satu Clarks ke satu Clarks..fuh...


sementara ada matahari kita posing dulu...

Mya dah bosan hehe...

hasil tangkapan....

ok la ye kawan-kawan, i sibuk ni....tunggu Mya bangun tidor, lunch dan nak sambung balik shopping...hehe... kamal geleng kepala je tengok hasil shopping kitorang hehe...i senyum penuh makna je la kan sebab aim nak mulakan-aktiviti-shopping-saya di London nanti..yieehaaa! hehe...

taaraa!

4 comments:

swit@kon said...

wah! gila best. huk huk. aku nak shopping jugak!!!!!!!!!!!!!!!!

clarks satu!

p/s : aku reply kat email. kalau ada bungkusan, sila kirim pada ibumu :P

didi said...

macam mana aku boleh ada kuasa psikik

aku boleh tau yg 1 comment tu adalah dari yantie dan dia order 1 kasut.

so predictable la yantie nih

haha

suhana azlin said...

muahahaha...nama pun yantie kan?

weh yantie, aku x dapek pun emel ko..mano nih..

swit@kon said...

hamboi didi! :P

u know me. aku ni bukan complicated pon. babe 'virtual bf' tu je hahahaha