Saturday, 20 March 2010

skiing? nah... =)


fuh..penat beb, i baru balik dari jalan-jalan bawak neneks Mya main ski ni..ehehe...tak de la, pergi amik gamba jer...tak sempat la nak citer, tengok gamba dulu okeys...esok mahu ke car boot sale - shopping lagi again and again sampai duit my mum habis hehe...







4 comments:

swit@kon said...

alahai anak kau!
geramnya aku!!!!!

aku tgk video. sian nannies mya. dua2 kesejukan. bestnya!

thesweetlittlecat said...

bestnyer..

suhana azlin said...

hehe..mya jalan atas snow mcm astronaut jln atas bulan =)

sejuk wohh...angin kuat giller, jgn kate tudung, jalan pun senget-senget hehe...

sue said...

babe...email i, suejaishi@yahoo.com...bergaya seh ur mum...nanti dia balik m'sia i nak singgah umah dia la tuntut clarks sepasang, hehe...btw, i dah 7 weeks dah, doakan semuanya berjln lancar...