Friday, 27 July 2012

my raya parcel


got samping for papa, baju kurung, dress and kasut comel for mya


thank you nenek! so cute like smarties kan? nenek baru balik shopping kat Vietnam...tau tau je la kan tempat murah cam tu dengan penuh kain baju cotton bagai,sorgaaa kut kalau nak shopping raya sume...sampai gak kau kat UK ek kasut?


yg ni baju raya mya, order baju kurung cotton for kids online aje, highly recommended! kain selesa, jahitan kemas dan ukuran tepat macam yang diberikan...utk raya dah closed order tapi maybe boleh tengaok2 mana tau nak tempah untuk masa2 akan datang...kita bagi order betul2 tengah nak tutup tempahan.. phew! after exchanging a few emails tokey kata ok boleh la dia jahitkan...thanks you so much Ina! refer Sabrina Collections for details =)


rindu nak shopping raya kt jalan tar...uwaaaa...saya mahuuuuuuuu!!!

6 comments:

rennylesa said...

ala lin...so cumil kasut mya...color sangat lembut..dah anak dara nampak c kecil mya pun...

TwiggyLiyana said...

LOOOOVE the smarties shoes!!! love love love!!

suhana azlin said...

renny: itu lah hasil rembatan nenek shopping di vietnam hehe...lady like sgt kan? kejap saja renny anak2 ni membesar =)

suhana azlin said...

twiggyliyana: hi dear! cute sgt kan? siap 'marah' the nenek why x cari yang saiz adult for mama? ;P

Nor Arinee Mat Saaud said...

Salam suhana, been ur silence reader for quiet long.
Takleh tahan nak ckp gak. Mmg kite suka gak kasut tu, so gegirl.
And love ur cookings.

suhana azlin said...

arinee: oh ye? x sangka blog main2 ni ada gak silent reader eh? thank you thank you...ala masak biasa2 aje, the shoes a bit loose2 gitu tp mama nak sumbat kaki dia dgn socks tebal2 bagi muat jugak hihi =)