Monday, 15 February 2010

2nd Anniversary (^_^)

hola peeps!
Its our 2nd Anniversary today !! OMG! Can u believe it?
well, not for me...i didn't realize how fast time passing by...day after day after day....sedar2 dah 2 taun i bergelar isteri orang and dah setahun lebih menjadi mummy.

well, takde celebrate apa2 pun...tapi rasa hepi sgt sbb weekend spend time berkualiti marathon tgk 4 movie back-to-back, just cuddling, makan, layan mya, doing nothing, cuddling and makan lagi hehe...

huhu...kat sini nak menyambut apa nya...i bukannya nak hadiah mahal2, benda2 cm tu x yah tunggu anniversary pun bole beli...yg tak bestnya takde family and kawan2...masa ni la rasa sedih i tak dpt dikawal2 bila bygkan kalau la aku kt msia mesti boleh kuar dinner best2 dating berdua or masak best2,anniversary cake or whatever at my PIL's dan makan dan makan dan makan dan ngompat....or maybe boleh masak simple2 and ajak kwn2 dtg mkn2 kt rumah...kan? huhu...nak balikkkkkkk.... =(

haha tetibe je nak bersedih bagai =P

2 Tahun...kalau baby baru nak belajar bercakap..dah boleh berlari dan byk mengomel...*sigh...our journey still a long way to go mi darling... =)

to my beloved husband, i really, really, really looooove u so much...everyday i thanked Allah for giving me such a wonderful and loving husband like u and i hope that we will grow old together and be happy forever...just remember i will be by your side for better or worst, tika zaman senang (spt dulu sob sob T_T ) or recession spt sekarang (have to congrats myself berjaya mengawal perbelanjaan dan tidak lagi beli benda merapu clap clap clap!)

eh, tiba2 rasa bestnye menjadi tua bersama...bygkan mya yg termuntah tgk aksi pasangan tua ni berjoget gelek kt rumah (skang tgk je dan tak paham lagi hehe) masa tu mya dah grad, adik dia dah masuk u so tinggal kita berdua saja..yieehaa! boleh habiskan duit pergi jalan2 spain or malta sama2 wah bagusnya!..lepak tepi laut minum kopi and sekodeng sexy chicks pakai bikini dan gelak2 ngompat boobies mereka....mesti best kan? well, of course masa tu kita dah pergi umrah byk kali so pergi tour europe la pulak..kan kan? ngeh ngeh ngeh...masa tu mesti u dah mampu nak belikan i LV and Coach banyak-banyak kan? kan? hehehe...

whatever it is, be it ada LV, trip to Malta or not i still love u la bebeh...mmuahhs! hehe...

kenangan di hari pelamin anganku menjadi kenyataan...

cak! motif letak gambar ni adalah utk mendivakan hati melihat my fake eyelashes yang lentiks...aww!dan juga nak tunjuk muka post-dpa i yg berjaya di camouflage oleh mak andam dgn jayanya..time ni tudung senget sbb baru lepas buat aksi melompat

pengapit ku...haha kelakar bila ingat balik si edd jd tukang beli air mineral, tisu and driver tunggu berjam kitorg amik gambar outdoor dgn cik ahkon yang keep on remind me to jaga langkah, jgn slounching, senyum dan sbgnya..thanks korang =)

p/s: rasa nak kawen lagi la papa...jom jom..nak tak? hehe..nnt kita amik gamba kt studio eh pakai wedding dress dgn mya sekali..i tak pakai gaun cinderella lagi ni..tp kene kuruskan bdn dulu la huhu bila la tuh....

9 comments:

swit@kon said...

dem lin!
ko buat aku tersedu nanges. :'(
remember the 'tuah' and 'rezeki' conversation?

aku sangat pegang pada philosophy kau. tapi hari2 aku doa supaya akan ada jugak suami huk huk. gila sedih. mata aku kabur. bodo!

anyways congrats k. i am so glad i was part of your BIG day.

to kamal: sila jaga lin dan mya bebaik ye.

to lin : kau tetap isteri meletop!

*XoXo*

Anonymous said...

To My Sayang:

Aku sayang banget sama kamu sampei bilak bilak...

Roti Fritata yg kamu sediakan pagi tadik sunggoh enak sekalik..aku sudah habiskannn...

Dari,
Pahlawan Rembau

ummphs.. said...

lin..
congrats!
bace entry kau buat aku terharu plak. terharu kah? bukan.. terharu. ape eh perkataan yang sesuai untuk "tumpang gembira tgk kau happy"?
pape pun.. happy always. tak sbr kau balik mesia. jumaat ronggeng rokiah! :)

congratulations!

p/s : to ahkon - no worries. semua org tuhan dah sediakan jodoh. just be patient. :)

suhana azlin said...

hey pahlawan rembau,
bukan fritatta la tapi tortilla...

ingat pesanan dlm kad semlm, target anniversary ke-5 patut ada Coach sbg adiah, yg ke-8 LV..ada pahem? (betul2 ni bukan cobaan)

haha i love u papa! =)

suhana azlin said...

cik ahkon: apa ni mata blur blur..tak rock ar (sob sob jugak..huhu..) hehe..relek beb relek...semuanya ada hikmah, buat apa ko rushing kawen just nak ada suami mcm org lain tp dpt suami yg jenis 'ah-lebih-baik-aku-single-tak-ada-suami'?

kan um kan? kan?kan?

um: ko ckp congrats aku rasa mcm baru kawen pulak..haha...anyway thanks! xtvt ronggeng rokiah adalah wajib diaktifkan semula slps ini...

rindu mahu lepak nandos dan gelak smpi lebam tgk si yanti bwk bekal buah-buahan tempatan hahaha...

swit@kon said...

kuang hajor eh. :P

ye lah. since ko takde jarang dah gengs wanita lepak ari jumaat.
semua pun ada hal kan. :D

balik cepat! nak karaoke!

didi said...

eh, sorry sikit
statement jarang lepak hari jumaat itu adalah salah

ada je lepak
cuma anda jarang join sekarang
sekian

lin, may u become more & more gedik as u age
takutnye nak bayangkan kau gelek time umur 70
haha

ami wafa said...

happy 2nd anniversary to both of u.

utk membolehkan anda berdua boleh bergelek gerudi ala inul di umur 70 thn, haruslah prepare dari skrg. kene jadikan sesi gelek sbg xtvt harian or at least mingguan. haha! penting jugak utk pastikan mya gets used to it dan x muntah bila sampai masanya nanti.

suhana azlin said...

didi and min: thanks for ur wish =)

muahahaha...skang ni xtvt gelek adalah secara spontan bergantung kpd tahap kebengongan masing2..hehe...