Wednesday, 21 April 2010

GLEE - Hell-o

Song Assignment
*pics taken from tvfanatic.com

wohoho..GLEE IS BACK BEBEH! and so do Sue Sylvester...patut update semalam sebab on-air isnin malam tapi saya lupa...dan malas =P takde la basi sangat kan? for those yang belum berpeluang tengok (ke korang dah habis dvd? chet!) sila refer kepada ulasan tvfanatic.com nih.

as per said by the writer, my feveret lines were:

"sometimes i forgot my middle name" by Brittany si bimbo cheerleader kegemaran...stupid-stupid chomel =)

"did you know dolphins are just gay sharks?" muahaha...also from Brit si bimbo chomel (^o^)

"..you know what else i'll bring in? some Asian cookery to rub your head with. Cos right now you got to much product in your hair that you could season a wok" By Sue si cikgu jahat busuk hati pendengki dgn glee..modal utama sakitkan hati Mr Shue adalah kutuk rambut =P

and paling tak sabar nak dengar dalam upcoming episode - The Power of Madonna:

"...somewhere in the countryside madonna is weeping!!" by Sue - masa tgh train cheerios...dialog ni sangat famous, belum kuar tv lagi dah di bincangkan dlm forum rancangan hiburan hehe..

wahahahaha....sangat suka ayat Sue yang sarcastic, sangat rindu munchung Rachel masa tgh bercakap bersungguh-sungguh and fellow glee clubbers yang meluat tengok dia beria...kan? kan?

with upcoming episodes specially dedicated to Madonna and Lady Gaga afterwards, Mondays are definitely will be my favourite day of the week =)

3 comments:

thesweetlittlecat said...

di sana sudah start season 2 yerk??? lebey kurang us je kan.. kat malaysia tgu lah hbs lu kat usa baru leh dpt dvd.. huhuhuhu, i miss d gLee club!

suhana azlin said...

ha'ah..lmbt satu episod je dari us..ala korg try la carik kt intenet ni ada satu chanel tu boleh tgk sume tv series tp i tak ingat apa tajuk web dia..x nak tau takut addicted nnt kerja rumah x siap hehehe...

ummphs.. said...

lin
each time kau tgk satu episod kau hup date ye.
aku nak imagine.
rindu nak tgk GLEE!!