Friday, 25 June 2010

kelas terakhir

ini lah geng kelas english saya...from left; Ina (wifey enche Hafiz), Theresa (the person yang mengenalkan kami dengan kelas ni, many thanks Theresa!), Maureen (the super cool tutor) and Penny (she's from China, and ada anak besa umur 8 taun gitu...maintain slim je badan dia jeles okkk...)

last Thursday was our last class....cuti panjang for summer and akan sambung balik when masa autumn..i brought along Cheesecake Brownies from last weekend (frozen immediately after cooling from the oven..simpan nak bawak pegi kelas), strawberries and kiwis...harus bawak banyak benda sebab nak clearkan fridge ye....niat d hati nak buat tartlets, dah siap beli pastry base yang siap bakar dah tapi sampai kelas cheese nya berterabur dong...tak gamak nak tunjuk kat diorang so kuarkan brownies and buah je la....

balik msia sure rindu kat diorang....and we really missed one of the students that day, Rungthip..kalau dia ada sure lagi best and meriah sebab rungthip + penny = seriously stomach damage sebab kalakar habis diorang ni...walaupun tak pandai english tapi diorang tak kisah dan selamba jek..tu yang lawak tu...

balik cuti panjang lepas raya kita join kelas baru pulak ye...

2 comments:

shazlinda said...

lin..aku nk tanya sokaln yg x berkaitan ngan entry ni...bile kah mya akan dpt adik?hehehehhe

suhana azlin said...

puan linda, sy sdg memikirkan apakah kaitan soalan anda dan entry ni...konpius i..hehe...

adik mya kata kasi can kakak dia ngada2 puas2 dulu...sbb nnt kalau dia ada title diva dia nak pegang =)