Friday, 5 November 2010

hello co-co-nut!

sebagai pengubat rindu setelah sekian lama tak update pasal mya:
video

kepandaian terkini - mumbling and bebel-ing!
future pembaca berita utk chanel jepun..hehe...suka sangat sebut coconut itu coconut ini...serius tak tahan gelak dengar mya membebel hehe...

6 comments:

swit@kon said...

aahahahahahaha.
memang super lawak.
aku paham 'mama...coconut', 'papa...coconut', 'atuk...coconut','mya...coconut'.
rindu weh.


yang lain apa tah dia cakap. hahahaha

*ciyom*

suhana azlin said...

hehe...

inilah keje dia kat umah, membebel and ajuk mama 'mengomel' kat dia. kalau mama cakap 'mya don't run, walk..' belum abes ckp dia dah sambung 'walk only, say-yang'

adusss... =P

swit@kon said...

serius?
hahahahaha.

kau jangan lupa ajar dia cakap melayu ok. ni bunyi jepanis+scottish dah ni..

at least kena ado munyik somban!

rennylesa said...

wah speaking abis mya ye..baguslah...

soon kalau dia dah membesar kat M'sia, bahasa melayu dia pasti ok dengan sendirinya...

mya cute...

suhana azlin said...

renny,
tu bukan speaking...tu tgh ngada2 buat2 comel sbb buat lawak then mama n papa bantai gelak so dia cam syok sendiri hehe..

yes, nnt sekolah kt msia entah2 terus lupa speaking kut hehe...skang ni pun pandai speaking basic2 je, lainlah kalau hantar dia pergi nursery, silap2 mama n papa yg x paham apa dia ckp =)

Mursapap said...

Weh, this is super duper cute. Seriously, her speaking ability adalah diva like hokeh!!