Thursday, 14 January 2010

gurly gurls


aktiviti bosan semalam...punye la bosan beb dok umah, masak sudah, makan tentulah sudah, nak surf pun tak tau resepi apa lagi nak cari hehe...sampai kan dok depan cermin main rambut, main mekap2 dengan mya pakai blusher, mascara, eye shadow (me of course bukan mekapkan mya ok! hehe) pastu main kamera...hehe inilah hasilnya...

untuk tatapan kawan-kawan serta keluarga yang rindu kat kami, tsk tsk..ketahuilah malaysia tetap di hati..uwaaa...nak balikkk.... (T_T)


susah betul nak dapat muka mya pandang kamera..


haih. sibuk betul yb cinonet tu


ok fine fine mya memang nak bagi nampak mama syok sendiri camwhore sorang2 kan?


tengok mya dah pakai gelang...gelang ni nenek mya beli lepas dia lahir as gelang kaki, now dah jadi gelang tangan...hmmm..barulah nampak gurly sket anak i ni kan?

itu la keje i kat umah ni kawan kawan....kesian kan? rambut makin nipis (byk mkn megi dan malas nak cuci selalu sbb sejuk!) menampakkan dahi yang sememangnya jendul (takpe jendul is comel sebab siti pun ala2 jendul and i pun ada my dato' k haha nak sedapkan hati ) dan muka yang mengembang (T_T)

jom la datang aberdeen jalan jalan koranggg wuuwuuwuu....


7 comments:

swit@kon said...

aku tgh carik tiket. mahal lagi aaa. huk huk. hari2 aku try. :P

wah mak you, melets. :P

mya ni. duk diam2. atie windu!

suhana azlin said...

carik babe jgn tak carik...
start saving sekarang, tak kisah la ko x dpt tiket lagi ke hape..hehe..

melets jgn x melets..hahaha...

wpun dok umah dan hari2 kamal balik mesti cium aku bau ayam goreng yg penting mascara mak lentiks n bibir i glossy you! =P

swit@kon said...

lentiks and bibir glossy aku tak tahan :P

*sambil terfikir, bila lah giliran ku :P*

suhana azlin said...

bukan hari2 boleh lentiks n glossy beb..ikut keadaan jugak..

selalu aku comot gak with my messy hair dan berperfumekan bau ayam goreng..huhu..

Mursapap said...

Weh, dahi jendul la meletops ok!

suhana azlin said...

WAH! hehe...da boom jgn tak da boom! =P

Lady said...

mengembang tang mana muka tu~ macam muka aku je tahap kelebarannya~ kee.. aku yang kembang lagi eh~ hurmm..