Wednesday, 1 December 2010

sorry mr snow man!


video

baru tadi bawak mya keluar main snow...kat belakang rumah ni je haa...perghhh...sejuk yang amat, tak sampai 5 minit je rasa nak balik...konon berangan nak buat snow man..kuikuikui...main campak2 kepal2 snow (ada gak terfikir nak bawak balik curah air gula buat abc cam kiera makan tuh) and jadi la lembaga snow man hahaha...jadi la kan...the ugliest snow man you ever see.... =P

8 comments:

kew_chop said...

yihaaa dah boleh komen..
bestnya mek dah leh main snow..

swit@kon said...

aaaa. i wish i was there. omai! mya adalah super cute dengan set winter coat pink dan topi dan sarung tangan pink. hmmm. kalau atie pakai satu set pink mesti chumel gak. ahahaha. muahs for mya!

suhana azlin said...

kew chop: see? dah agak dah mesti layout aku dulu yg hang xleh komen hehe..best ke hape..kejap je ok la kalau lama sket beku taik idung tau tak! hehe...

suhana azlin said...

acik atie: hehe..teringin ke beb? sejok wooo..set pink tu harusla kan..tinggal nak carikan dia kasut but phu chu kang tu je..kalau dpt yg polka dot pink memang i likeee!! hehe..

azura said...

wahh bestnye... rasa cam nak buat abc je ngan salji tu bleh tak? hehe

suhana azlin said...

zura: memang pon..kalau ada air gula merah letak susu,jagung dgn kacang dah siap abc asli hehe...

Sonia (Nasi Lemak Lover) said...

Hi, Thanks for stopping by my blog, ya, about the yeast, you can use instant yeast as I also use the instant one. Happy baking!

suhana azlin said...

hi sonia! you're welcome =) i love reading your blog, every time i cooked nasi lemak it reminds me to 'nasi lemak lover' hehe..thanks for the reply also...